Umro je Bud Spencer (86) - Omiljeni glumac i legenda.


Bilo je to odrastanje koje se ne zaboravlja... Hoćeš u urnebesno smiješnim komedijama, hoćeš u sjajnim vesternima ili u detektivskim filmovima svi smo pamtili ime - Bud Spencer. Ma, baš je zeznuta ova 2016. Umiru idoli odrastanja kao da se nas, negdašnju djecu, baš ništa ne pita. Bud Spencer je posljednji među njima. 


U 86. godini nas je tako napustio Carlo Pedersoli. Tako je, ako niste znali, glasilo njegovo pravo ime. Nakon što je njegova obitelj na Facebooku objavila vijest o smrti sjećanja su se samo izmjenjivala. Hoćemo li od vesterna kao "Brdo čizama", "Zovu me Trinity" ili "I anđeli jedu grah" do "Detektiv XXL" serijala u kojem je bio sjajni Extralarge pa do komedija poput "Šerifa i dječaka iz svemira". Dan danas kad se zaželim smijeha i uspomena na videoteke s presnimljenim kasetama iz kojih smo dobivali prva filmska iskustva ime Bud Spencer mami osmijeh na lice. I zato, kako komu drago, pamtit ćemo ga i dalje. Simpatični bradonja i Terence Hill neće se zaboraviti, njihove ćemo dogodovštine pričati i generacijama koje dolaze. 


Smrt je to koja rastužuje, ali lijepo je u ovom trenutku zapamtiti da je riječ o čovjeku koji je život i film činio veselijim i ljepšim. To mu nećemo lako zaboraviti. 

CARLO PEDROSOLI (BUD SPENCER) 
31.10.1929. - 27.6.2016.



Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

0 komentari:

Objavi komentar